InteRSurg forskningskonferanse 19.10.2023

Kjære alle,

Vi har gleden av å invitere til gratis tverrfaglig konferanse om barn på sykehus, profesjonell samhandling og kvalitet 19. oktober på Rikshospitalet – InteRSurg forskningskonferanse.

Konferansens faglige utgangspunkt er forskningsgruppen The Interprofessional Research group of children’s Surgical department (InteRSurg), en tverrfaglig forskningsgruppe med et barnesykepleiefaglig tyngdepunkt, forankret i Kirurgisk avdeling for barn (KAB) ved Oslo Universitetssykehus (OUS) og med utstrakt samarbeid blant annet med OsloMet. 

Konferansen som arrangeres for andre gang. I år kommer blant annet professor Renee Manworren fra Feinberg School of Medicine, Northwestern University for å snakke om hvordan vi kan endre vår kultur og forståelse for barns smerte, og førsteamanuensis Anette Winger, OsloMet – storbyuniversitetet for å snakke om hvordan bygge opp et forskningsmiljø for palliativ omsorg for barn og unge. I tillegg presenteres mange spennende pågående og gjennomførte forskningsprosjekter knyttet nettopp til barn og sykehus. Se programmet vedlagt.

Program (åpne som PDF)

Påmelding skjer her.

 

 
Page visits: 130